Du er her

AS3-Center Gladsaxe

Gladsaxevej 376, 2. sal
2860 Søborg
Tlf. 7222 0409

Jobcenter / anden aktør: 
Samlet: 
1
Average: 1 (2 votes)
Indhold: 
1
Average: 1 (2 votes)
Konsulent: 
1
Average: 1 (2 votes)
Faciliteter: 
2
Average: 2 (2 votes)

Kommentarer

Konsulenten bestilte ikke andet end at prøve at overbevise sig selv og os om at han gjorde noget nyttigt, det blev faktisk temmeligt komisk på en absurd kedelig måde. Ellers det sædvanlige sludder om netværk og jubelidioter der skal kloge sig på ansøgninger selvom de ikke selv har noget mere fornuftigt at tage sig til. Så er der et par overbitches der skal kue de ledige hvis de bliver alt for genstridige, faktisk ret så meget som i A-klassen. Vælg en anden (selvom det nok er det samme).

Gladsaxes militærstat for de ledige. Følte mig som en løve i bur. Her bliver man råbt op ved kontrol af fremmøde, som i folkeskolen, og som førnævnt nogle 'overbitches' som taler ned til folk, som de var en flok 3 - 6 årige, og spiller m musklerne for dem m knap så positiv attitude. Fire er forøvrigt (hvis ikke flere!) gået ned med nakken det pågældende sted, fra hvad jeg har hørt. Udover er inventaret ok, men lokalerne er nærmest klaustrofobiske m dårlig udluftning, hvilket nærmest gav en hovedpine når dagen var omme. Vilkårlige afhøringer m good cop/bad cop, forekommer også hvis du tager en cigaret udenfor og undlader, at møde op om morgenen- og eftermiddagen, for at blive krydset af. Jeg var lettet da jeg kom over på CFIKA, med noget mere humane forhold. Dog er CFIKA lukket, men kan dog også kun anbefale alle andre steder undtaget As3.

Hos det private jobfirma Hans Knudsen Instituttet (HKI) på Glentevej i København skal arbejdsløse spilde deres tid på at lave collage. Hvis man kan kalde AS3 Center Gladsaxe for Militærstat nr. 1 så kan jobfirmaet HKI kaldes en børnehave hvor arbejdsløse bliver behandlet som små børn. Der findes altså et jobfirma som taler endnu mere ned til folk end AS3 Center Gladsaxe ! Lokalavisen Rødovre Lokalnyt skriver om collageskandalen på HKI. http://www.rnn.dk/node/4993