Du er her

Jobcenter Næstved

Jernbanegade 12
4700 Næstved
Tlf. 5588 6600

Jobcenter / anden aktør: 
Samlet: 
1.125
Average: 1.1 (8 votes)
Indhold: 
1
Average: 1 (6 votes)
Konsulent: 
1.666665
Average: 1.7 (6 votes)
Faciliteter: 
1.2
Average: 1.2 (5 votes)

Kommentarer

Det vil være mere passende, at benævne stedet "holdeplads for inkompetente, uintesserede & modbydelige skrankepaver, Vi ikke kan finde plads til andre steder"-stedet. Har endnu ikke mødt en medarbejder (17+ forskellige), der magtede at løfte opgaven, som den gældende stilling måtte indeholde. Hver som én, magter ikke andet end at spørge andre til råds, igennem telefonen, da De vigtige/kyndige tydeligvis ikke skal bruge Deres tid på "kunderne" i butikken. Fy for helvede, hvor er det bare en tarvelig indsats, der ydes dette sted.

Jeg har nu været i flere "afdelinger" i systemet. Jeg har ikke mødt én kompetent medarbejdere. Det hele startede for 6,5 år siden, da jeg lige var blevet færdig med mig uddannelse, direkte til arbejdsløshed. Jeg har gudskelov været ude af systemet i over 4 år imellem dengang og nu. Men de er ikke blevet en skid bedre. De kan ikke læse hvad en proffesor skriver om en sygdom, selvom de selv har bedt om en statusattest FØR jeg har været der. De havde ikke engang hverken dateret eller underskrevet brevet til proffosoren. De modarbejder hinanden og lyver så vandet driver. De kan ikke acceptere når jeg holder ferie, selvom jeg har meldt det over 2 måneder i forvejen, og endda minder min daværende sagsbehandler om det 4 dage før jeg går på ferie. Jeg har flere gange oplevet, både fra den menige og de højtstående medarbejdere, at de smækker telefonrøret på, når jeg trænger dem op i en krog, når jeg har nogle beviser på deres løgne, på skrift, selv cheffen for Jobcentret, smækkede røret på, da hun blev trængt op i en krog. Til et møde, hvor jeg havde sendt en skriftlig klage til Borgermesteren, i samarbejde med min A-kasse (der altid står på min side og hjælper mig, når Jobcentret "spiller lidt for smarte"), mødte Jobcentret´s chef mødte op i stedet. Hun og spillede dum og uforstående for vores udtagelser om hendes ukompetente medarbejdere. Hun forstod ingenting, og vidste ikke hvad vi mente. Jeg har fået et nervesammenbrud pga. Jobcentret i Næstved, som min læge sygemeldte mig på, hvilket de ikke ville acceptere. Da de lokkede mig til at raskmelde mig igen, lovede de jeg skulle komme i en ordentlig virksomhedspraktik, hvor jeg kunne få nogle af de kompetancer, jeg ellers kunne få på et kursus jeg ville have, men de ikke ville give mig. Men jeg blev sendt ud i noget, der var så nedværdigende, at selv lederen på stedet, skrev til Jobcentret, at det slet ikke var hvad de havde lovet mig. Og det vidste ALLE parter godt, undtagen jeg, inden jeg skulle starte. Jeg kan ikke sige ét pænt ord om dem. Jeg ved bare, at for eftertiden, skal ALT hvad vi taler om på et "møde" skrives ned og underskrives af både sagsbehandleren og jeg, så vi er eninge i, hvad vi har talt om. For ellers skriver de bare noget andet i journalen, når det kun er mundtligt. For det kan jeg ikke bevise bagefter.

Det er intet med et jobcenter hvor der florere jobs og ideer til de ledige, - det er et socialkontor med en masse socialrådgiver der skulle have et netværk på arbejdsmarkedet og fingeren på pulsen ude fra det virkelige liv og de har intet at gøre godt med ! De er en dræber for de ledige og har ingen visioner ! Det de er gode til det er at varetage kommunekassen og holde de ledige nede indtil de er modne til at komme på kontant hjælp ! Kort sagt har du forventinger om hjælp fra deres side ! Forget It !

Med mindre du har et sind, der er stærk som en klippe, så lad vær med at ende inde under jobcenteret i Næstved. Dere eneste mål, er at nedbryde en, så meget de overhoved kan. Deres sagsbehandlere er inkompetente, lyver og modarbejder en, så meget de overhoved kan. Fejler du noget og de ikke kan se det fysisk, tror de ikke på det og er totalt ligeglade med hvad lægen siger. Intet samarbejde OVERHOVED!!!!!