Du er her

Jobcenter Vordingborg

Marienbergvej 130
4760 Vordingborg
Tlf. 5536 2300

Jobcenter / anden aktør: 
Samlet: 
2.75
Average: 2.8 (4 votes)
Indhold: 
2
Average: 2 (2 votes)
Konsulent: 
1.5
Average: 1.5 (2 votes)
Faciliteter: 
3
Average: 3 (2 votes)

Kommentarer

Jeg blev sendt ud på et forløb "find din vej" på ZBC, eftersom jeg er under 30. Jeg har en uddannelse og kender udmærket min vej, da jeg ville starte på ny uddannelse næste år. Det var 5 uger med blandede følelser, hvor resultatet var at finde en praktikplads til alle inden de 5 uger. Nuvel, jeg fik da også en praktikplads og var der i 4 uger. At det blot handlede om billig arbejdskraft, behøver jeg vel ikke at tilføje. Nå, men efter de 4 ugers praktik blev jeg endnu engang sendt på ZBC og fik et cv-kursus (jeg har et cv og lavede intet de timer andet end at søge jobs, som jeg også gør hjemme) samt et coaching kursus.. Eftersom der hele tiden kom nye folk til coaching kurset, begyndte vi forfra HVER gang. Jeg var der i 4 uger og dvs. 4 gange og sørme om det ikke var det samme hver gang! Desuden - hvordan får vi et job ved at lære at coache folk?? Alt i alt ret blandede følelser, det positive er det sammenhold der var blandt os ledige og forståelsen hos zbc over vi var frustrerede. Jobcenter vordingborg synes jeg godt om og de hjælper meget og er forstående. Men indholdet af de kurser.. Det er virkelig ringe og fik intet ud af det.

Jobcenter Vordingborg. Synes jeg har fået meget lidt vejledning og på ingen måde med udgangspunkt i mine ønsker. Fokus er udelukkende på at overholde lovgivning og intet andet. Den indsats jeg har fået tilbudt har virket stik imod hensigten og er nærmere skadelig fremfor udviklende.

Denne kommune er om nogen den væreste, når man kigger på overholdelse af borgernes retssikkerhed. Man skal prise sig lykkelig, hvis kommunen overholdet gider at besvare spørgsmål, ansøgninger eller klageskrivelser. Som borger i denne kommune har du ikke en jordisk chance med mindre man er uddannet i jura eller har råd til juridiskrådgivning. Vejledningspligten og oplysningspligt er på ingen måder til at finde i deres sagsbehandling.