Du er her

Jobcenter Gentofte

Maltegaardsvej 1
2920 Charlottenlund
Tlf. 3998 6800

Jobcenter / anden aktør: 
Samlet: 
1.6
Average: 1.6 (5 votes)
Indhold: 
1
Average: 1 (1 vote)
Konsulent: 
2
Average: 2 (1 vote)
Faciliteter: 
2
Average: 2 (2 votes)

Kommentarer

Det var nemlig mine forventninger, især til et jobcenter, som ligger i en af Danmarks rigeste kommuner. Men jeg tror, at de ikke kender nogle ledige mennesker. De, der arbejder der, har jo et arbejde! Jeg har nu været der 3 gange, det var altid detsamme, sagsbehandleren gloede i sin computer, tastede nogle hak ind, spurgte mig, om jeg fundet et job (hvorfor er jeg mon der?) og sendte mig videre til "anden aktør". Jeg fatter det ikke. Hvad gør de der hele dagen? Kigger de i alle de lediges datablade og tæller de hak, de har lavet sammen? De er vældig stolte på, at de har så færre ledige. Man kunne jo tænke, at de har derfor tid nok, at de gør aktivt noget for disse, men, det gør de ikke!

Forfærdelig kommune, forfærdelig jobcenter, medarbejdere uden empati, totalt ligeglade med kommunens borgere. Lyver for at dække over hinandens fejl, ignorerer henvendelser, ringer aldrig tilbage, følger aldrig op - gør ikke en skid for deres løn! Flyt ikke til denne kommune hvis du har brug for hjælp.

De tænker kun på aktivering, da det åbenbart sætter deres egen stilling i bedre lys og giver dem anerkendelse og måske mere i løn, da det er deres mål, at få så mange ud som muligt. Så figurerer de ikke i deres system og de kan fortælle om hvor gode de er til at få folk i job, MEN aktivering er IKKE job, det er en forskelsbehandling af mennesker. Arbejde for ingenting, ingenting føre det til, erkender at det sommetider kan være godt, hvis man feks har været væk i lang tid fra arbejdsmarkedet eller andre grunde, men for alm ledig er det ikke attraktivt og føre ingen vegne hen. De har nogle okay sagsbehandlere, ved faktisk ikke om de er uddannet eller bare har titlen, men de har sandelig også nogle meget stramme og nedladende personer dernede. Det er skandaløst og man går derfra med en meget grim følelse, ikke nok ligger man ned, økonomisk og psykisk i forvejen, så skal man sidde og høre på en sidde og kloge sig og fortælle hvad der er bedst, og altid med den skræmmende attitude om at man nok snart mister dagpengene for man har nok ikke skrevet rigtig ansøgning, eller opdateret sit cv, som i øvrigt ALTID kan gøres bedre, de fortæller ikke hvordan, for de ved det da ikke.... Åhh jeg kan blive ved, desværre kan man ikke sige noget godt om jobcentrene, de har deres regler som de er underlagt, men mon ikke de og vi var bedst tjent med at fyre hele bundtet og så lade det gå gennem a kasserne? Det synes jeg, så kan de jo stille sig om bag i køen. Tænk hvis man blev mødt med positiv indstilling, jobtilbud, arbejdsgivere der ville tage en ind, målrettet min situation, mine erfaringer og kvalifikationer.....tænk hvis man gik glad hjem efter at have været i jobcentret, tænk hvis de kunne hjælpe med at få folk i job, ordinær job :) Drømmer om at det engang kunne blive sådan, ledige må stå sammen og gøre oprør, hvordan, det har jeg ikke fundet ud af endnu...men arbejder på sagen :)