Du er her

Jobcenter København - Nyropsgade

Nyropsgade 41-43
1602 København V
Tlf. 8256 5682

Jobcenter / anden aktør: 
Samlet: 
1
Average: 1 (6 votes)
Indhold: 
1
Average: 1 (6 votes)
Konsulent: 
1.666665
Average: 1.7 (6 votes)
Faciliteter: 
1.5
Average: 1.5 (6 votes)

Kommentarer

Øvelsen gik ud på, at udfylde et stykke papir med oplysninger jobcentret i forvejen havde til rådighed via jobnet mv. og for at oplyst at "sagen" (det må vidstnok være ut.) skulle overflyttes til andet center. Nævnte "beskæftigelsesmæssige" tiltag kunne vel være klaret via email.

for 2 gang kan mit job center ikke finde ud af noget som helst er man i akasse burde de alene varetage ens sag for når en sag vidresendes fra a kassen bliver den væk det er sket 2 gange for mig hvilket gør at jeg ikke kan starte på et ellers af a- kassen godkendt kursus tomlen ned for jobcenter kbh

Jeg blev overflyttet til dette jobcenter efter at have været hos anden aktør - på mindre en to uger havde jeg haft kontakt til dem fem gange i et forsøg på at komme i erhvervspraktik, som var blevet underskrevet af både virksomhed og Københavns Erhvervscenter. De endte med at annulere min praktik under dække af tre forskellige grunde alt efter hvornår man snakkede med dem. Jobsamtalen med dem var af lige så dårlig kvalitet med en konsulent der ikke lyttede til hvad man sagde, og det er min personlige vurdering at jobcentret er til mere skade end gavn for min videre jobsøgning.