Du er her

Jobcenter Tårnby

Amager Landevej 76
2770 Kastrup
Tlf. 3247 1701

Jobcenter / anden aktør: 
Samlet: 
1.857145
Average: 1.9 (7 votes)
Indhold: 
1.5
Average: 1.5 (4 votes)
Konsulent: 
2
Average: 2 (4 votes)
Faciliteter: 
2
Average: 2 (4 votes)

Kommentarer

2.aktøren er ikke engang på listen!!! -men hedder DUCAS...iøvrigt søsterselskab til TUC som blev dømt for svindel med AMU-midlerne....så "butikken"s moral taler vist for sig selv. Hos DUCAS er de ansatte, tilknyttet som selvstændige..dvs ikke ansat. Det betyder, at de kan skalte og valte med dem -skiftende timetal, nul penge under sygdom osv. Underviserne er diciderede inkompetente, og fejlinfo. flyder i en lind strøm.....men gælder det "Kenny"figuren fra satiren...ja så mangler dén ikke!!..ALT kan vendes til at DU er negativ. At de ikke er ansatte, betyder også, at klager ikke går længere end til dem selv - ellers ricikerer de deres job....f.eks. er der kun gratis open office program!!..noget der klages over HVER gang. Kurserne har fancy navn: jobcirklen.....men reelt er det et selvstudie, som ligger på deres hj.side....de kalder det også gladeligt et intensivt selvstudie....så uanset hvor mange af deres kurser man er på...hedder det intensivt...selvstudie! Jeg har endu ikke set dem reelt hjælpe nogen til at lære at skrive en ansøgning....så efter flere kurser, kan dem, der ikke kan skrive en ansøgning -stadig ikke!....så kurset er generelt indholdsløst, tonen fornedrende og ukonstruktiv. Det samme kan siges om jobcentermanden...det er som om han ikke har ører, og som om kan bare lirer nogle udvalgte mantraer af.....som om han er med på bølgen der siger: ledige er nok dovne og negative. Selv de mest konstruktive spørgsmål fra de ledige, bliver mødt med den tone...så der spørges ikke så meget....der er en stemning som siger: duk nakken og få det overstået. Det eneste positive er det sociale møde med andre mennesker. - men de er nok billige..for kommunen har fået masser af klager, men beholder dem alligevel. Som ledig er der ingen valg mellem aktører - de bruger kun dem.

Tårnby jobcenter: Bortset fra en enkelt sagsbehandler, har de været imødekommende og venlige over for mig, og taget hensyn til min situation og mine ønsker, så godt som de nu har mulighed for. || Plyssen: Alle kommer 4 uger til et sted kaldet Plyssen, hvor der er sagsbehandlere, jobkonsulenter, uddannelseskonsulenter og andre, som man kan bruge til at få hjælp fra. Vil man have hjælp til at forbedre sin ansøgning, sit CV, eller til at finde uddannelse eller tilskudsjob, så kan man få det med et smil. Mit indtryk er at de gerne vil hjælpe. Det er op til den enkelte selv, hvor meget de får ud af det. Har man styr på det hele selv, vil tiden der nok være spild af tid.

Der er ingen af dem der har nogen uddannelse som jobkonsulenter, den ene er hånd arbejds-lærer "strikke strikke "og den anden er psykoterapeut .Det godt du ikke bad dem om hjælp til pc.en fordi der er ingen af dem der kan et dyt i den retning, på trods af at den ene har været der i 20 år, hvad kender de til arbejds markedet, et godt eksempel på når nogen går og gemmer sig i kommunen, men de da søde nok

Nu er det ikke fordi jeg synes at man SKAL være negativ, men når jeg læser indlægene, får jeg tanken om nogle af dem (fra flere kommuner/jobcentre/ 2.aktører), at de er skrevet på bestilling fra 2.aktører eller jobcentre. Det gør jeg fordi tonen, ordvalg og fremstilling, er som at læse en reklame for et produkt. - ja jeg er uddannet i kommunikation, så jeg kan godt læse "bagom". - og ligesom jeg oplevede - ved selvsyn på kurserne - at der blev fiflet med indberetningerne, så kommer det ikke bag på mig.....men det gør selvfølgelig også at jeg er obs på indlæggene her og på andre bloks.

Hvis jeg var borgmester, blev alle medarbejder fyret fra dette projekt. Det er efter 70'er princip, om at man tager ansvar selv, hvilket ikke virker for 95% af dem, som er der. Derfor går folk før tid, nogle kommer lige 1 time om morgenen, og så er de væk. Der bliver ikke fulgt op på dem som skal søge job, og mens jeg har været der, er der ingen som har fået noget job, der bliver ikke taget hånd om den enkelt. Og den hjælp man får, er JO positiv, men det er på level 1 plan, for de selv samme person, har aldrig været på det rigtige arbejdsmarkedet. De har dog prøvede at forbedre det lidt, men de vil/kan ikke tage kontrol over de arbejdsløse, derfor bliver det hele som en børnehave.

Oplever gang på gang at man aldrig kan regne med hvad de siger og lover, jeg fik lovning på et amu kursus af en job.k men næste gang jeg kom det måtte jeg så ikke for den næste job.k . Kom så ud som gratis arbejdskraft plejehjem, og der fik jeg ikke mindre en 4 breve fra jobcentret angående den aktivering, der stod 4 forskelige timeantal fra 25- 37 timer og 2 forskellige stillingsbetegnelser ...næste aktivering sidder jeg og aftaler aktivering på Irlandsvej og det var så en aftale, men da jeg kommer hjem får jeg et brev at jeg skal til Dragør 30timer om ugen, næste dag får jeg også et brev at jeg skal have 37 timer. Sidste gang jeg så var til samtale jobcentre snakkede jeg med en job.k som jeg tror var ny, hun sad og lovede mig at jeg skulle i jobrotation med ganske almindelig løn så jeg kom helt ud af systemet, jeg har sikkert ikke set særlig begejstret ud fordi jeg troede simpelthen ikke på det, og ganske rigtigt tænkt nu har jeg fået et brev at jeg skal møde op på Flæsketorvet Hartmanns med henblik på virksomheds praktik ..har ellers været på job kursus-og virksomheds praktik de var ligeså latterlige jeg fortalte på det job kursus (de skulle finde noget der passede til mit cv.) at det eneste jeg ikke kunne det var at stå i køkken p. g. a da jeg har nikkelallergi og man må ikke stå og lave mad med eksem på hænderne, bare fordi jeg sagde det så skulle jeg absolut i kantine i Måløv, så det blev der selvfølgelig ikke noget job ud af det jeg selvfølgelig fik eksem ...men firmaet er jo sædvanlig vis bare ude på at få orden i deres egne papirer så de få hånden ned i kommune kassen .....gør jer selv en tjeneste lad være med at regne med hvad der bliver sagt i Tårnby Jobcenter

Hvis jobcentret i Tårnby vil sende dig til det private jobfirma HKI på Glentevej så skal du straks protestere. Hos jobfirmaet Hans Knudsen Instituttet bliver folk sat til at lave en collage skrev Magisterbladet i juni 2012. http://issuu.com/magisterbladet/docs/magisterbladet112012/17

Lokalavisen i Rødovre beskrev i 2015 HKI´s afklarings og udviklingsforløb hvor folk bliver sat til at lave en collage. Respektløst og meningsløst ! http://www.rnn.dk/node/26005 Jeg var elev i HKI fra 2003 til 2007 for at få en uddannelse på revalidering. Dengang var de osse helt inkompetente.

Uempatiske medarbejdere. Ydmygende forløb. Ikke styr på noget som helst. De havde ikke indhentet min sygesag, den skulle jeg selv levere for at komme videre. Jeg blev presset til det yderste, uden hensyntagen til helbred og skånebehov

Smertefuldt forløb. Blev presset ud i fysiurgisk forløb trods advarsel fra læger. Blev presset i praktikforløb med mange smerter. Kan absolut IKKE anbefales.

Aldrig havde jeg i min vildeste fantasi troet at Københavns kommune kunne bruge denne underleverandør. Jeg blev , trods store udfordringer, sat til at samle plastikdimser, dette til trods for invalid diagnose med mange smerter. De har ikke tid til borgerne. De er totalt uforstående overfor simple behov. Arbejdsgangen er det mest langsomme jeg har prøvet. Min mentor hos INCITA tog hatten af for min tålmodighed, trods det at jeg havde klaget til ledelsen på stedet over umenneskelige forhold. Hvis jeg bliver tvunget derud igen, så må jeg brække en arm med vilje for at slippe. ADVARSEL: Det er den værste underleverandør i København og omegn !