Du er her

Jobcenter København - Arbejdsmarkedscentret Sundholmsvej

Sundholmsvej 22
2300 København S
Tlf. 8256 5682

Jobcenter / anden aktør: 
Samlet: 
2
Average: 2 (9 votes)
Indhold: 
1.88889
Average: 1.9 (9 votes)
Konsulent: 
2.11111
Average: 2.1 (9 votes)
Faciliteter: 
2.57143
Average: 2.6 (7 votes)

Kommentarer

Succes og ros skal lyde over dette sted. Efter at have været ude hos anden aktør (IKU) og fire uger hos Hartmann på Flæsketorvet var mine forventninger mildest talt i bund før mit første møde her. Men det blev gjort godt og grundigt til skamme. For sikke et sted og sikke en konsulent. Hun var både sød, vidende og imødekommende. Her blev jeg opfattet som et menneske, et individ. Vi havde en reel samtale, hvor vi talte om både jobs, erhvervssituation og hvad vi skulle gøre for mig nu, så jeg kunne komme i job igen. Og vi fandt en løsning, der virker så godt, at jeg allerede har været til tre samtaler og skal til to mere i den kommende tid. Det kalder jeg SUCCES. Og jeg er sikker på, at det skyldes, at man her ikke skal se på bundlinien og søge at maksimere indtjeningen som man skal hos de private udbydere.

Da jeg i juni måned mistede min søn pga kræft, efter et langt sygdomsforløb, fik jeg allerede et brev fra jobcenteret nøjagtig 15 dage efter min søn var død, da jeg for inden havde sygemeldt mig pga " akut belastningssitiation" . Jeg følt det meget krænkende at blive indkaldt så tidligt og inden jeg havde fået begravet min søn. På jobcenteret var de meget kiksede og vidste nærmeste ikke hvad de skulle sige til mig, pædagogisk sans eller skyggen af empati fandt jeg desværre ikke. For at komme i behandling hos en psykolog skal der stå sorgreaktion på henvisningen, men nu siger jobcenteret så at sorg ikke er en sygdom og at jeg ikke kan få sygedagpenge?? Jeg er på ingen måde klar til at genoptage et job, er stadig dybt ulykkelig, græder over min søn hver dag, har svært ved at komme ud af døren, sover dårligt, har marreridt, og i det hele taget dybt fortvivlet over mit tab. Og så er det bare jeg spør: hvorfor har jeg ikke ret til at sørge?? Det er lige så hårdt at miste et barn som at få et barn, hvorfor har man ikke en "sorgperiode" ? Hvis jeg bliver kastet ud på job nu, bliver jeg helt sikkert syg, det er svært nok for mig at samle mig selv op hver dag, og prøve at være mor for mine andre børn også, jeg ber bare om fred og sympati til at få beabejdet min sorg så jeg forhåbentlig kan blive et menneske igen, og atter være med til at bidrage til dette samfund. Hilsen en fortvivlet og ulykkelig mor.

Ja oplevede selv at være på jobsøgnings kursus med en ung mor der havde et barn på hospitalet indlagt med kræft, men hun skulle møde op på, det intet sigene jobsøgnings kursus, selvfølgelig kunne hun slet ikke koncentrere sig, man er ligesom gået fra ren ligegyldighed til noget fuldkomment afstumpet opførsel både fra politikere sags-behandlere, jobkonsulenter side ..at tænke sig de er lønnet af os :( men mange tanker og forståelse herfra ..

Jeg arbejder på deltid i min. 20 timer, og det er nu 2. gang jeg får brev om at jeg skal i jobaktivering. første gang ringede jeg til dem og fortalte jeg arbejder på deltid (som de godt ved i forvejen) med det svar at jeg ville bare få en ny tid Jeg har nu været til samtale 2 gange på 1½ måned, første gang var det obligatoriske rådighed. 2. gang fik jeg brev om at var jeg var udtrukket via mit cprnr om ekstra samtale, hvor samtalen foregik sådan "jobcentermedarrbejderen: " får du fuldtid når dit suppl. dagpenge stopper"? mig: ved det ikke, håber det!!" jobcentermedarrbejderen: "nå ok, farvel" ventetiden var ca 1 time jeg fik så brev ang informationsmøde i norge og om jeg havde lyst til at komme til mødet, på jobnet var jeg tvunget til at sige ja, det fik jeg aflyst i tlfsamtalen Og nu har jeg IGEN fået brev om jobaktivering!!!!!!!!!!! samtalerne/informationsmødet var fulgt efter hinanden, så jeg kunne ikke have mødt på arbejde i 2 dage som jeg sagde i tlf "tror i selv på det er sådan man viser sin mulige arbejdsgiver at man vil have fuldtidsarbejde!!!!!??? det valgte de at overhøre... det var nyropsgade jeg ringede til og samtalerne foregik/går dels på nyropsgade og sundholmsvej

- Uansvarlighed. - Smøleri i udførelsen af ​​tolden. - Ikke at svare på beskeder. - En mangel på talent. Min GVU uddannelse på HRS går meget godt og jeg er meget glad for studiet. Jeg har nu gennemført hovedforløbet af min GVU uddannelse og det er gået rigtig godt. I august skal jeg begynde med den anden del af mit forløb og har akut brug for at jobcentret godkender betaling af resten af forløbet, så jeg nå at komme med på den anden del af forløbet.   Det er meget vigtigt det gøres så hurtigt som muligt!  Jeg har ved flere lejligheder ringet ind til jer for at diskutere dette, samt efterladt beskeder, men min sagsbehandler er ikke til stede og det er umuligt at få fat på nogen der kan følge op og kender til forløbet. Jeg vil jo meget gerne afslutte min uddannelse så hurtigt som muligt for at komme ud i job, så jeg kan ikke helt forstå denne langsommelige process. Mange af de andre som jeg læser sammen med har allerede fået godkendt hele forløbet, så jeg kan ikke forstå hvorfor det skulle være anderledes for mig! Jeg har tved tidligere lejligheder fået at vide at det var super godt at få gennemført uddannelsen, så jeg vil bare få et klart besked på at jeg kan gennemføre hele uddannelsen!