Du er her

Jobcenter Slagelse

Kalundborgvej 59 A
4200 Slagelse
Tlf. 5857 3333

Jobcenter / anden aktør: 
Samlet: 
2
Average: 2 (124 votes)
Indhold: 
1
Average: 1 (2 votes)
Konsulent: 
1
Average: 1 (3 votes)
Faciliteter: 
2
Average: 2 (2 votes)

Kommentarer

Jobcentret bærer virkelig præg af at det tidligere var et A-plejehjem for terminale patienter. Der ligger en meget tung og negativ energi over stedet der også præger de ansatte, som laver fejl på fejl og er ligeglade med den enkelte borger, ligesom deres uddannelsesniveau generelt er dårligt, eller de er for uerfarne. Samtaler med jobkonsulenter foregår i patienternes tidligere badeværelser, og der går uniformerede vagter rundt og holder øje med de indkaldte borgere inden de bliver kaldt ind. Alt i alt et uhyggeligt sted med et kedeligt menneskesyn.

For første gang har jeg oplevet en virkelig totalt inkompetent jobkonsulent. Personen fatter seriøst ikke en dyt af, hvad der bliver fortalt. Jeg har gjort personen opmærksom på min situation flere gange, men får bare at vide, at det er mig, den er gal med. Ja, gu er det mig, den er gal med. Jeg er jo ligesom sygemeldt. Efter et forløb på et par måneder, er jeg nu kommet i praktik. Hvilket jeg er super glad for. Gør alt hvad der står i min magt, men må indrømme at jeg i søndags gå ned med flaget. Får hjælp fantastisk hjælp og støtte fra min mentor, men jobkonsulenten fatter stadig intet som helst af min situation. Og det er jo igen bare mig, den er galt med. Ja, fandme er det mig, den er gal med. Jeg er SYGEMELDT, fat det nu. OG så i dag får jeg at vide, af min praktikvært at jobkonsulenten vist ikke havde sat sig ind i min sag. Hurra, det er jo netop, det jeg hele tiden har sagt !!!! NU viser det sig, at det har jobkonsulenten rent faktisk ikke gjort. NU har jobkonsulenten fået besked fra anden side om, at tænde for sin pc, og så få sat sig ind i sagerne. Hvad fanden sker der lige for sådan en jobkonsulent ???? Mener bestemt ikke personen er værdig til sit job.

Jeg har selv gået sygemeldt med frossen skulder. Efter 3 arbejdsprøvninger - forstod jobkonsulenten ikke hvad kronisk smerter var. Så i samarbejde med A-kassen, kom jeg ud af sygedagpenge systemet. Jobkonsultenten havde fået på skrift fra special læge, at mine smerter var kroniske og det betyder resten af livet.

For god ordens skyld vil jeg gerne tilkendegive. at den hjælp jeg har fået, både som sygemeldt og nu som ledig, har været venlig og kompetent. Jeg oplever mig hørt og imødekommet