Du er her

TUCJOB - Horsens

Grønlandsvej 3, 3.
8700 Horsens
Tlf. 7943 6230

Jobcenter / anden aktør: 
Samlet: 
2.125
Average: 2.1 (8 votes)
Indhold: 
2
Average: 2 (8 votes)
Konsulent: 
2.125
Average: 2.1 (8 votes)
Faciliteter: 
1.875
Average: 1.9 (8 votes)

Kommentarer

Tuc Horsens er en pengemaskine. De er fuldswtændig ligeglade med hvad de sender folk ud i. De bliver aflønnet fra jobcenteret efter hvor mange de får i praktik hvilket gør at de kun har interesse i at sende folk i praktik og intet andet.Om der er et arbejde bagefter eller praktikken er noget for den enkelte borger er de fuldstændig ligeglad med. Seneste nyt er da vist også at Horsens kommune har opsagt samarbejdet med dem efter et utal af klager.

Den seneste jeg har været vidne til er at der blev forsøgt at starte en virksomhedspraktik det sted "kursisten" kom og sagde at man havde fået job. Det er da at stjæle fra kassen til egen vindings skyld. Jeg mener bare så er man jo ikke til for at hjælpe sen ledige, men ene og alene til for at tjene penge!! Og så spør' jeg bare er det så dem der skal varetage en sådan opgave?

Har været på kursus 2 gange hos tucjob. Jeg er fleksjobber og 1. gang jeg startede var personen som står for fleksjob sygemeldt. Så jeg blev bare smidt ind på et "normalt" kursus, som var rigtig hårdt for en som mig i min situation. Hvad angår indholdet så havde de et bredt udvalg af emner, fx kommunikation, psykologi på arb. pladsen, personlig jobsøgning og IT kurser nogle gang med gæsteforlæser. Anden gang kom jeg i en fleksjob gruppe og det var lidt bedre. De "normale" jobsøgende der var på kurset denne gang, var meget utilfredse med gang på gang at blive sat ved en PC og bedt om at søge job. Der var heller ikke samme mangfoldighed i undervisning, ingen gæstelærer og som sagt ikke meget indhold i kurset for de alm. kursister. Men som fleksjobber har jeg været ok tilfreds med mit andet kursus