Du er her

Hartmanns - København V

Flæsketorvet 89
1711 København V
Tlf. 7020 0383

Jobcenter / anden aktør: 
Samlet: 
2.666665
Average: 2.7 (6 votes)
Indhold: 
2.666665
Average: 2.7 (6 votes)
Konsulent: 
3.166665
Average: 3.2 (6 votes)
Faciliteter: 
2.666665
Average: 2.7 (6 votes)

Kommentarer

Hartmanns på Flæsketorvet i Kødbyen er ren parkering. Nogle af konsulenter er flinke og vil sikkert gerne det bedste for alle arbejdsløse. Men der er alt for mange ledige ifht antallet af konsulenter, og man sidder stuvet sammen som kvæg på vej på til slagtning i altfor store rum med alt for lidt plads. Så har de noget der hedder "jobsøgning ud af huset" - det betyder, at man ikke behøver at komme den dag. Ja, faktisk at de helst ser, at man bliver hjemme. Gad vide hvad de selv laver på de dage, som der er minimum een af om ugen?! Nej, Hartmanns på Flæsketorvet er en ren pengemaskine for Hartmanns og spild af tid for ledige, som kun får et vrissende svar, hvis de beder om at få en reel samtale: Kan du ikke se, hvor mange her er? Tror du jeg har tid til at bruge 15 minutter kun på dig?!

Jeg har også været hos Hartmanns og har haft en helt anden oplevelse. Jeg har følt at jeg for første gang har fået hjælp til både at finde mit ønskejob og få et CV der giver samtaler. Hartmanns er også de første jeg har været hos hvor jeg har fået noget ud af det og føler at jeg har fået energien tilbage. Konsulenterne var åbne og meget hjælpsomme.

Hos Hartmann fik jeg en rigtig venlig og hjælpsom modtagelse da jeg ikke lige kunne finde ud af hvor jeg skulle hen. Konsulenten udviste imødekommendhed, accept. Hun var forklarende, og meget meget venlig. Hun reddede min dag og jeg gik derfra men en sådan god følelse. Jeg sender hende tit en tanke.

Jeg oplevede daglig sexchikane og trusler hvis jeg sagde det til nogen, fra en anden borger da jeg gik på Hartmanns i kødbyen. Da jeg fortalte det til min kontaktperson sende han mig hjem for resten af min tilknytnings-periode. Så jeg tabte ikke kun min selvtillid men også min bevilligede hjælp.