Du er her

Jobcenter Lyngby-Taarbæk

Toftebæksvej 12
2800 Kgs. Lyngby
Tlf. 4597 3000

Jobcenter / anden aktør: 
Samlet: 
1.666665
Average: 1.7 (3 votes)
Indhold: 
1.333335
Average: 1.3 (3 votes)
Konsulent: 
1.666665
Average: 1.7 (3 votes)
Faciliteter: 
2
Average: 2 (3 votes)

Kommentarer

Blev overført til anden aktør, og selve farcen omkring dette, var vildt latterligt. Det lå SÅ meget imellem linjerne, at konsulenten SKULLE sende mig videre i systemet, så deres statistik omkring ledige akademikere ser flot ud ;-) Da jeg senere henvendte mig, for at få hjælp vedr. fejl på Jobnet.dk, var hjælpen totalt mangelfuld, og der var ingen der ville eller kunne tage ansvar for en handling. Totalt inkompent

Jeg har for kort tid siden fundet ud af at Jobcenteret dækker over mange ting. Den afdeling der hedder "Afdelingen for forsikret ledige" endte med at give mig en depression. Efter lang tids sygdom rehabiliterer den afdelingen der står for Sygedagpenge mig på et stressforløb der koster mere end 30,000 kr. Det er mere end det beløb jeg har søgt for at få uddannelse. Navnet "Jobcenter" er misvisende. De er ikke en "center for job". Det eneste de laver er kontrol. Der er ingen hjælp for at få folk i varigt og rigtig arbejde (= arbejde hvor man optjener dagpenge og pension).

Via Jobcenter Lyngby-Taarbæk blev jeg overført til anden aktør SamFocus. Jeg blev sendt ud i aktivering I Silvan for at sætte varer på plads. Dette skulle vare i 4 uger, men kom til at vare 9 uger - hvilket er ulovligt. Jeg var så træt til sidst af situationen, at jeg sagde ja til at komme ud i Døgn Netto for at sætte varer op, bare for at slippe væk. Døgn Netto forlangte, at jeg skulle arbejde 43 timer om ugen. Efter 3 dage havde jeg fået nok, og kontaktede SamFocus for at de skulle finde et andet sted til mig p.gr.a de ulovlige forhold. Jeg gjorde det klart, at jeg ikke ville møde op i Døgn Netto. De sagde, at de ville ordne papirerne uden at de kom ind på, hvad de mente med det. Så ville de ringe tilbage til mig. Det var op til en week end. Da de ikke havde ringet til mig følgende mandag, ringede jeg til jobcentret, hvor jeg fik kontakt med min sagsbehandler. Hun informerede mig smækfornærmet, at "SamFocus havde opsagt samarbejdet med mig", og at jeg havde forladt virksomhedspraktikken uden grund. Jeg sygemeldte mig p.gr.a. stress. Hun havde indberettet mig til min A-kasse, som efterfølgende gav mig 3 ugers karantæne. Alle indvendinger og klager til forskellige instanser er blevet fejet til side. Jobcenter og A-kasse har valgt "at lægge vægt" på argumenter fra Døgn Netto og SamFocus. En anden person, som var i virksomhedspraktik i Døgn Netto, havde en arbejdsuge på 45 timer uden at blive kompenseret. Altså: jeg tjente penge til to private firmaer (Silvan og SamFocus) uden selv at få en krone ud over dagpengene (Silvan som havde fyret folk for at skabe plads til virksomhedspraktikanterne).