Du er her

Hartmanns - Hillerød

Københavnsvej 27, st.
3400 Hillerød
Tlf. 7020 0383

Jobcenter / anden aktør: 
Samlet: 
2.2
Average: 2.2 (5 votes)
Indhold: 
2
Average: 2 (5 votes)
Konsulent: 
2.2
Average: 2.2 (5 votes)
Faciliteter: 
2.4
Average: 2.4 (5 votes)

Kommentarer

Gik ind med åbent sind og forlod stedet desillusioneret og deprimeret. ikke i stand til at yde modspil og 'kursister' blev behandlet som børn. Virker lidt underligt at når de også driver et rekruteringsfirma, ikke som noget af det første opretter en profil der.

Komplet tidsspild Inkompetente medarbejde/undervisere ( når de da ikke er syge ) Aldrig har jeg oplevet så intetsigende undervisning , de er endda så dumme at de glemmer at fjerne deres manuskripter som de underviser ud fra. Virkelig en Aktør som forstår at latterliggøre deres klienter/kursister Eneste positive : kaffen var god ( hvis man selv gad lave den )

Jeg kan kun give dig ret i det hele desværre. Der er heller ingen evaluering og sparring på forløbet og udfylde skemaer . Det er alt for let tjene penge for disse jobfirmaer. De ydere ingenting , vi er bare placeret foran computerne det meste af tiden.

Jeg har nu afsluttet et 8 ugers forløb hos Hartmanns i Hillerød, som var sat i værk i samarbejde med Jobcenteret Allerød og jeg må sige, at det har været et fuldt ud professionelt forløb, hvor jeg fik åbnet nogen døre, som jeg godt vidste var der, men skulle have hjælp til at få dem sparket ind ved hjælp af motivation og coaching. Christina Højgaard har været en sublim motivator og rådgiver, der samtidig udfordrede og pressede mig til at se på nogle situationer med andre øjne og det skal hun være stolt af. Under forløbet havde jeg også fornøjelsen af en freelance rådgiver/underviser Birgitte Baadegaard som underviste i "Sociale medier", "Præsentation", samt "Identitet og Holdning", hvilket var inspirerende. Jeg fik virkelig set mig selv i spejlet og jeg blev på den hårde måde gjort bekendt med mine egne signaler og ikke mindst i forbindelse med hvordan andre mennesker opfatter/opfanger ens signaler når vi som mennesker kommunikerer. Tak for denne gang. God sommer :-)