Du er her

Jobcenter Mariagerfjord

Korsgade 2
9500 Hobro
Tlf. 9711 3300

Jobcenter / anden aktør: 
Samlet: 
1
Average: 1 (2 votes)
Indhold: 
1
Average: 1 (2 votes)
Konsulent: 
1
Average: 1 (2 votes)
Faciliteter: 
1
Average: 1 (2 votes)

Kommentarer

Der var intet som omhandlede min situation. Det handlede kun om at kommunen kunne få de relevante refusioner så budgetter kunne overholdes. Jobkonsulenten arbejdede kun ud fra at jeg skulle indstilles til et flexjob. Man undlod heller ikke at tilbageholde vigtige oplysninger og kommunen afholder sig ikke fra at komme med misvisende og urigtige informationer. Samtidig bruger man et hvilket somhelst middel, og umenneskelige metoder samt trusler, for at få borgeren til at deltage i projekter, som ikke på nogen måde fører til afklaring, job eller opkvalificering. Det handler kun om at overholde kommunen budgetter og ikke om borgeren.

Desværre har jeg den samme oplevelse. Jeg har gået over 9 måneder nu. Har gentagne gange ringet for at få en tale i stand. Men man føler man ringer og forstyrre. Sidst blev jeg informeret om personens kommende ferie - hvad skal jeg lige bruge det til. Jeg har endda oplevet, at blive indkaldt til møde - så havde rådgiveren taget fri...?????

Jeg har haft 20 timer fra 1. juli 2011, hvor jeg fik suppleret. Dette job som jeg ellers var glad for, måtte jeg sige op, fordi der er regler om max. 30 ugers opslupplering. Jeg har så haft 6 ugers valgfri som jeg selv måtte finde ud af, at jeg skulle på inden 9 månders ledighed. NU er der så for længst gået 9 måneder. Jeg må selv tage kontakt og nærmest TIKKE om møde... EN gang er det lykkes mig at få arrangeret et møde, med det resultat, at da jeg mødte frem, havde rådgiver taget fri... ? De andre gange jeg har været heldig at komme igennem på telefonen, får jeg INTET ud af samtalen - bruger tid på at diskutere med rådgiver om, hvor lang tid min ledigheds periode har været. BEKLAGER - men kan virkelig ikke se, hvad jeg kan bruge jobcentret til ????

Måske burde det være et krav - at for at blive rådgiver, skal man have været ledig i mindst 9 måneder. Det giver en masse erfaring

Et jobcenter er i bund og grund et regime, de kan true dig på bolig, mad osv. uden det for konsekvenser for dem. Det er extremt lavuddannet mennesker der ved at true dig sørger for deres egen mad, egen familie og børn. De er kun dygtige til at rage efteruddannelse, løn, overenskomster til sig selv. Du vil kun opleve dem kæmpe for noget når det er ved at gå ud over deres egen "arbejdsplads" som f.eks da politikerne talte om at lukke Jobcentre i foråret. Du kan være sikker på at, de har prøvet at være ledige. Fordi man skal være enormt desperat, modbydelig og ondsindet for at påtage sig opgaven med at forfølge sine egne "medborgerer" Dertil skal lægges at, de er snotubegavet og det dermed ligger implisit i deres natur at de aldrig kan hjælpe nogen som helst med noget som helst.