Du er her

Jobcenter Kolding - Dieselvej

Dieselvej 6
6000  Kolding
Tlf. 7979 8686

Jobcenter / anden aktør: 
Samlet: 
1
Average: 1 (2 votes)
Indhold: 
1
Average: 1 (2 votes)
Konsulent: 
1
Average: 1 (2 votes)
Faciliteter: 
1.666665
Average: 1.7 (3 votes)

Kommentarer

De er også her inkompetente.. Når man kommer ind i "modtagelsen" har de mere travlt med, at spise medbragte mad en være imødekommende. De har op til flere gange givet mig de helt forkerte oplysninger... De såkaldte "job konsulenter" er arrogante og taler nedladende... De informere ikke om de muligheder man har. Dem skal man selv kende!!!!!! Det er simpelthen under AL kritik..

Det som du har oplevet er helt sikkert et produkt af at arbejderen har give op. Der er ingen selvstændighed, men skal følge bestemte procedure og må ikke selv tage initiativ. Husk på at er den ansatte ikke uddannet kommer der sjældent et initiativ, så forlang at tale med uddannet personale. Det er socialrådgivere eller en socialformidler. Stil krav og tag ansvar. Vær kritisk overfor urimelige krav, men samarbejde om de rimelige. Bed om at komme i praktik eller i løntilskud for at forbedre dine chancer. Hvis du kommer til anden aktør, så stil krav om produktivitet hos dem, eller gå videre med problemet med jobcentrets ledelse, sagsbehandleren kan alligevel ikke gøre noget. Lytter ledelsen - som tilfældet er i Kolding. Så kontakt Beskæftigelsesudvalget, hvor politikerene holder til via www.kolding.dk. /Halal

Jobcenter Kolding handler i ledelsen kun om komme frem i systemet. Staben er stor og der er et stort forbrug af praktik og løntilskud. Lederene er ufaglærte eller nøje udvalgte af Jobcenterledelsen for deres manglende evner til at lede eller deres evner til at indordne sig topledelsen. Spørg ind til deres uddannelse og deres faglige niveau. Spørg om hvorfor du skal møde op, hvorfor du skal aktiveres i en meningsløs aktivering. Foreslå selv en aktivering tak ansvar for din ledighed og stil krav.